Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167480
Назва: МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ СТАНУ ДОВКІЛЛЯ Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «Технології захисту навколишнього середовища» зі спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища
Інші назви: Методичка з МПСД
Автори: Колесник, Валерій Євгенійович
Бучавий, Юрій Володимирович
Ключові слова: МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ;ДИНАМІКА ЧИСЕЛЬНОСТІ ПОПУЛЯЦІЇ;КОМПОНЕНТИ ДОВКІЛЛЯ
Дата публікації: 28-чер-2024
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Моделювання та прогнозування стану довкілля [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «Технології захисту навколишнього середовища» зі спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища / В.Є. Колесник, Ю.В. Бучавий ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – 38 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для закріплення теоретичних знань, набутих студентами в лекційному курсі, а також формування практичних навичок виконання лабораторних робіт щодо моделювання та оцінки і прогнозу стану довкілля.
Опис: Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня бакалавра спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища» та закріплення практичних навичок у засвоєнні дисципліни «Моделювання та прогнозування стану довкілля».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167480
Розташовується у зібраннях:Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31.07.2024_Метод.реком. з лаб.робіт по МтаПСД-183_виправлено.pdfМетодичка з МПСД802,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.