Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167490
Назва: Оптимізація логістики гуманітарних місій: використання алгоритму А* та методів Ардалана і визначення центру ваги
Автори: Новіков, О. О.
Дмитришин, І. С.
Ключові слова: метод Ардалана;визначення центру ваги;алгоритм A*
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Новіков О. О. Оптимізація логістики гуманітарних місій: використання алгоритму А* та методів Ардалана і визначення центру ваги / Новіков О. О., Дмитришин І. С. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 114-116.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні значні виклики у сфері гуманітарної допомоги висвітлюють критичну потребу в оптимізації логістичних процесів. Враховуючи ці виклики, дослідження та розробка ефективних оптимізаційних моделей для логістики гуманітарних місій, зокрема використання алгоритму A* та інших методів операційного дослідження, можуть значно підвищити ефективність доставки допомоги, мінімізувати втрати ресурсів, а також забезпечити кращу координацію між усіма учасниками процесу. Це дослідження має на меті визначити, як можна вплинути на вирішення зазначених проблем за допомогою розроблених оптимізаційних моделей та підходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167490
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-115-117.pdf304,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.