Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167537
Назва: Розробка і просування гастрономічного туру у Новомосковському районі
Автори: Горяна, Анна Костянтинівна
Ключові слова: Гастрономічний тур;Розробка;Просування;Туризм;Диверсифікація послуг
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Горяна А. К. Розробка і просування гастрономічного туру у Новомосковському районі : кваліфікаційна робота бакалавра / Горяна Анна Костянтинівна. – Дніпро, 2024. – 65 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є диверсифікація послуг туристичної агенції за рахунок розробки нового гастрономічного туру у Новомосковському районі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167537
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горяна А.К.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.