Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167600
Назва: Застосування автоматизованої системи оцінювання якості об’єктів кваліметрії
Автори: Черняк, О. М.
Багаєв, І. О.
Теслов, О. А.
Крутько, В. О.
Ключові слова: кваліметрія;система оцінювання якості;автоматизація робочого процесу
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Застосування автоматизованої системи оцінювання якості об’єктів кваліметрії / Черняк О. М., Багаєв І.О., Теслов О.А., Крутько В.О. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 401-402.
Короткий огляд (реферат): Внаслідок інтенсивного розвитку підходу, який орієнтований на комплексне та системне вирішення проблем, пов'язаних з якістю, і широкого впровадження систем управління якістю, методи кваліметрії набули значущого практичного застосування в останні роки. Завдяки універсальності цих методів та їх основних принципів, вони можуть бути застосовані не лише до виробництва, але й до різних інших об'єктів та явищ. В галузі кваліметрії існує кілька наукових напрямів дослідження, які застосовуються до різних об'єктів незалежно від їх природи. Кваліметрія включає ряд наукових напрямів, пов'язаних з багатокритеріальною оцінкою. Один із таких напрямків — це приведення різнорозмірних показників якості до єдиної шкали. Другий - це об'єднання оцінок показників якості в єдину оцінку об'єкта.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167600
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-402-403.pdf272,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.