Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167610
Назва: Використання штучного інтелекту в організації обміну та захисту персональної інформації у медичних інформаційних системах
Автори: Зандер, К. Ю.
Гнатюк, В. О.
Ключові слова: впровадження медичних інформаційних систем (МІС);штучний інтелект (ШІ);управління інформаційною безпекою (ISO)
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Зандер К.Ю. Використання штучного інтелекту в організації обміну та захисту персональної інформації у медичних інформаційних системах / Зандер К.Ю., Гнатюк В.О. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 421-423.
Короткий огляд (реферат): Впровадження медичних інформаційних систем (МІС) у лікарнях було обумовлено появою можливості отримання різноманітних даних про пацієнта в цифровому вигляді, а в подальшому для автоматизації процесу зберігання та доступу медичного персоналу лікарні до цих даних. Разом з цим з перших днів використання таких МІС, активна увага приділяється задачам надійного збереження інформації про пацієнтів, швидкого доступу та можливості взаємообміну даними для медичного персоналу лікарень, проведення статистичних аналізів зведених даних. Починаючи з 2010 року стався активний розвиток МІС в наслідок чого до 2023 року було розроблено та впроваджено більше шести тисяч різноманітних МІС у світі. Також за останні роки суттєво збільшився обсяг даних, якими мають оперувати сучасні МІС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167610
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-422-424.pdf309,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.