Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167611
Назва: Захист каналу зв'язку дрона завадостійким кодом з малою щільністю перевірок на парність
Автори: Дорошенко, Д. В.
Кушніренко, Ю. М.
Навроцький, Д. О.
Ключові слова: кодування LDPC;дрон;канал зв'язку
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Дорошенко Д. В. Захист каналу зв'язку дрона завадостійким кодом з малою щільністю перевірок на парність / Дорошенко Д. В., Кушніренко Ю. М., Навроцький Д. О.// Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 424-425.
Короткий огляд (реферат): Поширення дронів у різних галузях, особливо у військовій промисловості, а також у таких як нагляд, сільське господарство та реагування на надзвичайні ситуації, підкреслює необхідність створення безпечних і надійних каналів зв'язку. Тут розглядається важлива проблема захисту каналів зв’язку дронів від збоїв і атак за допомогою впровадження кодів перевірки парності низької щільності (LDPC), стійких до таких збоїв. Використовуючи коди LDPC із властивостями стійкості до переривань, це дослідження має на меті посилити надійність і безпеку систем зв’язку безпілотних літальних апаратів, тим самим підвищивши їх ефективність і безпеку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167611
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-425-426.pdf231,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.