Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167620
Назва: Методи стеганографічної передачі інформації в розробці програмного забезпечення та побудові логіки системи захисту
Автори: Ягло, В. О.
Стяглик, Н. І.
Ключові слова: стенографічна передача;кібербезпека;кібератака
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Ягло В.О. Методи стеганографічної передачі інформації в розробці програмного забезпечення та побудові логіки системи захисту / Ягло В.О., Стяглик Н.І. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 449-451.
Короткий огляд (реферат): Опис проблеми конфіденційності даних в ІТ-сфері. Небезпека порушення конфіденційності даних в ІТ-сфері лежить у тому, що долучені дані можуть бути підвернені несанкціонованому доступу, викраденню або модифікації. Це може призвести до серйозних наслідків, включаючи втрату довіри користувачів, фінансові збитки, порушення законодавства та інші негативні наслідки. Визначення стеганографії та її роль у захисті інформації. Стеганографія – це наука про приховування інформації від несанкціонованих осіб. Цей підхід до захисту даних дозволяє приховати наявність інформації, що зберігається в інших формах даних, так що навіть в основі об'єкта не видно слідів змін. Стеганографія відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки даних, дозволяючи передавати конфіденційну інформацію надійно і безпечно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167620
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-450-452.pdf228,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.