Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167652
Назва: Системний аналіз : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ступеня бакалавра зі спеціальності 124 Системний аналіз
Автори: Малієнко, А.В.
Владико, О.Б.
Козир, С.В.
Гаранжа, Д.М.
Ключові слова: аналіз систем;Марківський процес;аналіз ієрархій
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Системний аналіз [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ступеня бакалавра зі спеціальності 124 Системний аналіз / уклад.: А.В. Малієнко, О.Б. Владико, С.В. Козир, Д.М. Гаранжа ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – 82с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни – формування у здобувачів вищої освіти компетентностей щодо фундаментальних теоретичних положень і практичних аспектів, пов’язаних з методами аналізу відношень на сучасних об’єктах, комп’ютеризації та можливості їх представлення у вигляді цілеспрямованих систем; вироблення практичних навичок системного застосування методології для аналізу, моделювання та проектування складних систем функціювання об’єкту аналізу та управління, побудови комп'ютерних інформаційних систем (КIС), розв’язування інформаційних задач з використанням методології системного аналізу для логiкофiзичного моделювання та проектування КIС; формування у здобувачів системного мислення.
Уміщено тематику практичних робіт, перелік основних теоретичних питань, короткі теоретичні відомості. Описано методики обчислень і наведено схеми та приклади розв’язування типових задач. Подано методичні поради до виконання індивідуальних завдань. Сформульовано питання для самоконтролю й критерії оцінювання індивідуальних робіт. Рекомендації орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності студентів.
Опис: Практичні роботи виконуються кожним здобувачем за варіантами згідно з порядковим номером у журналі поточного контролю викладача. В практичних роботах наводяться всі необхідні формули з розшифруванням прийнятих позначень, їхні значення і результати обчислень. Всі розрахунки здійснюються за допомогою електронних таблиць типу MS Excel.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167652
Розташовується у зібраннях:РВВ-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СистемнийАналіз(124бакалавр)2024.pdf3,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.