Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167654
Назва: Оцінка інженерно-геологічних умов будівництва промислового корпусу на суглинистих основах та обгрунтування інженерного захисту в умовах просадних грунтів Токмацького району.
Автори: Мажаров, Максим
Ключові слова: ЛЕСОВІ ҐРУНТИ;ПРОСІДАННЯ;ВТРАТИ З ВОДОНЕСУЧИХ КОМУНІКАЦІЙ;МЕТОД ПОШАРОВОГО ПІДСУМОВУВАННЯ;ОСІДАННЯ;ПРОГНОЗ ПІДТОПЛЕННЯ;ФУНДАМЕНТИ
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Мажаров М.Ю. Оцінка інженерно-геологічних умов будівництва промислового корпусу на суглинистих основах та обгрунтування інженерного захисту в умовах просадних грунтів Токмацького району. Кваліфікаційна робота магістра / М.Ю.Мажаров. – Дніпро, 2024. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є інженерно – геологічні процеси, що відбуваються в межах розповсюдження лесовидних суглинків четвертинного віку. Метою даної роботи є вивчення інженерно – геологічних і гідрогеологічних умов ділянки проектованого будівництва та прогноз їх змін у часі в умовах експлуатації споруд. У вступі викладено суть проблеми, визначено завдання та методика вирішення. У загальній частині дана характеристика фізико – географічних умов, геологічної будови, інженерно – геологічних і гідрогеологічних умов на досліджуваній території. У спеціальній частині сформульовані та вирішені наступні задачі: виконаний прогноз зміни рівня ґрунтових вод з часом, враховуючи використання води в технологічному процесі; наведена методика розрахунку осідання проектованих фундаментів методом пошарового підсумовування, визначено осідання фундаменту проектованої споруди методом пошарового підсумовування; а також надані рекомендації щодо інженерного захисту території проектованого будівництва..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167654
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мажаров дипломна робота-1.pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.