Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167660
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Драгущак, Ростислав | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-07T15:20:11Z | - |
dc.date.available | 2024-09-07T15:20:11Z | - |
dc.date.issued | 2024-07 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167660 | - |
dc.description | Методи дослідження: аналіз, синтез, порівняння, групування, класифікація, SWOT-аналіз, метод Річі–Мартіна, опитування, анкетування, парних порівнянь, кваліметричних оцінок, аналізу ієрархій, матричний. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи: удосконалення управління якістю персоналу на підставі розробки моделі визначення мотиваційного профілю працівників (на прикладі Дніпропетровської обласної громадської організації «Сімейний консультативний центр «Аіст»). | uk_UA |
dc.description.abstract | Очікувані наслідки: підвищення ефективності управління персоналом та результативності діяльності організації (СКЦ «Аіст») завдяки впровадженню інтелектуальної системи визначення мотиваційного профілю працівників організації. | uk_UA |
dc.description.abstract | Результати роботи (методи, моделі та програмне забезпечення) можуть бути використані в практичній діяльності будь-яких організацій при розробці заходів, спрямованих на удосконалення управління мотивацією персоналу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | УПРАВЛЯННЯ ПЕРСОНАЛОМ | uk_UA |
dc.subject | Аналіз | uk_UA |
dc.subject | ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА | uk_UA |
dc.title | Удосконалення управління якістю персоналу на підставі дослідження мотиваційного профілю працівників | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бак124_ДрагущакРостислав(2024).pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.