Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167677
Назва: Технічний проект проведення робіт з будівництва нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР
Автори: Лось, Дарина
Ключові слова: ПРОЕКТ, НАФТОПРОВОД, ПАРАМЕТРИ, БУДІВНИЦТВО НАФТОПРОВОДУ, УСТАНОВКА, ЖУКІВСЬКЕ НГКР
Дата публікації: лип-2024
Видавництво: НТУ "Дніпровська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: розробити проект проведення робіт з будівництва нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР.
Опис: Задачі роботи: запроектувати параметри проведення робіт з будівництва нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР. Предметом дослідження є будівництво нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР, об’єктом дослідження – методологія розрахунку параметрів будівництва нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР. Новизна одержаних результатів полягає в розрахунку параметрів будівництва нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР. Практичні результати - розроблено технологію будівництва нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР: виконано аналіз геологічної будови і характеристики території; обґрунтовано конструкцію нафтопроводу; здійснено обґрунтування устаткування та інструмент, технологія будівництва нафтопроводу. Розглянуто питання охорони надр і довкілля. Практичне значення полягає в застосуванні запропонованих параметрах при будівництві нафтопроводу в умовах Жуківського НГКР. У процесі проектування проводилися: літературні дослідження; аналіз шкідливих і небезпечних факторів і заходів для їхнього попередження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167677
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
185-20-1_Лось Дарина Дмитрівна-.pdfКваліфікаційна робота1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.