Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168164
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаповалова, Маргарита Максимівна-
dc.date.accessioned2024-12-05T19:52:15Z-
dc.date.available2024-12-05T19:52:15Z-
dc.date.issued2024-06-17-
dc.identifier.citationатестаційна робота бакалавра/ Шаповалова М.М. - Дніпро 2024, 92с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168164-
dc.description.abstractМетою даної роботи є створення системи автоматичного контролю і управління процесом ферментації, з метою підвищення ефективності виробництва спирту класу "Люкс" з використанням it-технологій. Була розроблена комп'ютерна мережа з використанням вимірювальних пристроїв, таких як датчики температури, рівня ph і вологоміри. Система орієнтована на використання алкогольних напоїв у промисловому виробництві в будь-якій країніuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКІБЕРФІЗИЧНА СИСТЕМА БАТАРЕЇ БРОДІННЯ, СПИРТ КЛАСА «ЛЮКС», КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА, SIEMENS, PLC.uk_UA
dc.title“Кіберфізична система батарей бродіння на лінії з виготовлення спирту класу “Люкс”uk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ШаповаловаМ.М._123-20-2_ПЗ.pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.