Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168221
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савін, Д.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-07T18:06:45Z | - |
dc.date.available | 2024-12-07T18:06:45Z | - |
dc.date.issued | 2022-06 | - |
dc.identifier.citation | Савін Д.А. Удосконалення організації доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості ТОВ «А-Бізнес» постійним клієнтам у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.А. Савін - Дніпро : 2022. - 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168221 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є підвищення ефективності доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості від виробника до клієнтів у м. Дніпрі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ABC-XYZ-АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.subject | МАРШРУТИЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ | uk_UA |
dc.subject | ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ | uk_UA |
dc.subject | ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення організації доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості ТОВ «А-Бізнес» постійним клієнтам у м. Дніпро | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савін Д. А..pdf | Кваліфікаційна робота | 294,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.