Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавін, Д.А.-
dc.date.accessioned2024-12-07T18:06:45Z-
dc.date.available2024-12-07T18:06:45Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationСавін Д.А. Удосконалення організації доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості ТОВ «А-Бізнес» постійним клієнтам у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.А. Савін - Дніпро : 2022. - 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168221-
dc.description.abstractМетою дослідження є підвищення ефективності доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості від виробника до клієнтів у м. Дніпрі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectABC-XYZ-АНАЛІЗuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectРОЗВІЗНІ МАРШРУТИuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТuk_UA
dc.titleУдосконалення організації доставки продуктів борошномельно-круп’яної промисловості ТОВ «А-Бізнес» постійним клієнтам у м. Дніпроuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савін Д. А..pdfКваліфікаційна робота294,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.