Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКиричок, М.М-
dc.date.accessioned2024-12-07T21:03:25Z-
dc.date.available2024-12-07T21:03:25Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.citationКиричок М.М. Розробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу ТОВ «ТЛП» при доставці снеків з м. Дніпро до споживачів України : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / М.М. Киричок - Дніпро : 2021. - 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168245-
dc.description.abstractМета дослідження - підвищення ефективності використання рухомого складу при перевезенні снеків від виробника до споживачів Київської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectПРОДУКТИВНІСТЬuk_UA
dc.subjectГРАФІК РУХУuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.titleРозробка заходів з підвищення ефективності використання рухомого складу ТОВ «ТЛП» при доставці снеків з м. Дніпро до споживачів Україниuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Б2021_Киричок.pdfКваліфікаційна робота1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.