Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168250
Назва: Забезпечення конкурентних переваг малого підприємства на інноваційних засадах
Автори: Кузьміна Єлизавета Валеріївна
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): ІННОВАЦІЇ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СУБ'ЄКТ ГОСПОДАРЮВАННЯ, МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО, РИНОК. Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Забезпечення конкурентних переваг малого підприємства на інноваційних засадах». Обсяг роботи: 62 стор., в т.ч. 8 рисунків, 15 таблиць, список використаних джерел з 25 найменувань та три додатки. Об’єктом дослідження є процес управління інноваційним розвитком підприємництва з метою забезпечення для нього конкурентних переваг. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти управління інноваційним розвитком підприємства. Метою роботи є розробка рекомендацій стосовно забезпечення конкурентних переваг суб'єкта малого підприємництва на інноваційних засадах. Отримані результати. У першому розділі визначені особливості управління конкурентоспроможністю підприємства на інноваційних засадах. Здійснений огляд літератури за темою дослідження. У другому розділі зображені тенденції розвитку підприємницького середовища на інноваційних засадах. Визначений механізм розвитку малого підприємництва. Визначити фактори забезпечення інноваційного розвитку підприємств в сучасних умовах. У третьому розділі наведені рекомендації щодо стимулювання інноваційного розвитку підприємства в сучасних умовах. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства, що впроваджують інновації у господарську діяльність з метою підвищення рівня власної конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168250
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кузьміна Є.В..pdf410 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
КР_Кузьміна Є.В.rar365,65 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.