Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Войт, Б.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-09T14:33:06Z | - |
dc.date.available | 2024-12-09T14:33:06Z | - |
dc.date.issued | 2024-07 | - |
dc.identifier.citation | Войт Б.Є. Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Б.Є. Войт - Дніпро : 2024. - 99 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – удосконалення процесу доставки оливкової олії з Італії до України, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставки | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ | uk_UA |
dc.subject | МАРШРУТИЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ | uk_UA |
dc.title | Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Б2024_Войт.pdf | кваліфікаційна робота | 2,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.