Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВойт, Б.Є.-
dc.date.accessioned2024-12-09T14:33:06Z-
dc.date.available2024-12-09T14:33:06Z-
dc.date.issued2024-07-
dc.identifier.citationВойт Б.Є. Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Б.Є. Войт - Дніпро : 2024. - 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168319-
dc.description.abstractМета дослідження – удосконалення процесу доставки оливкової олії з Італії до України, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставкиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.titleРозробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Б2024_Войт.pdfкваліфікаційна робота2,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.