Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолотов, В.О.
dc.date.accessioned2024-12-09T15:16:20Z
dc.date.available2024-12-09T15:16:20Z
dc.date.issued2022-01
dc.identifier.citationБолотов В.О. Підвищення якості обслуговування споживачів Дніпропетровського регіону при доставці продуктової групи товарів ТОВ СУК «Золотий лев» : кваліфікаційна робота ступеня магістра / В.О. Болотов - Дніпро : 2021. - 121 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168328
dc.description.abstractМета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень продуктової групи товарів за рахунок удосконалення технології перевезення та зменшення транспортних витрат.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectТОВАРООБІГuk_UA
dc.subjectЗАКОН РОЗПОДІЛЕННЯuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectГРАФІК РУХУuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМАuk_UA
dc.subjectСОБІВАРТІСТЬuk_UA
dc.titleПідвищення якості обслуговування споживачів Дніпропетровського регіону при доставці продуктової групи товарів ТОВ СУК «Золотий лев»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М2021_Болотов.pdfкваліфікаційна робота2,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.