Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168331
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасютченко, І.О.-
dc.date.accessioned2024-12-09T15:43:37Z-
dc.date.available2024-12-09T15:43:37Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationВасютченко І.О. Розробка раціональної технології доставки винних напоїв італійського регіону Фріулі-Венеція-Джулія до України на прикладі ПРАТ «АВС-Trans» : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.О. Васютченко - Дніпро : 2022. - 121 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168331-
dc.description.abstractМета дослідження – розвиток теоретичних питань оптимізації процесу доставки продукції, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставки винних напоїв споживачам.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectЛОГІСТИКАuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.subjectПУНКТ ПРОПУСКУuk_UA
dc.subjectКАНАЛ ОБСЛУГОВУВАННЯuk_UA
dc.titleРозробка раціональної технології доставки винних напоїв італійського регіону Фріулі-Венеція-Джулія до України на прикладі ПРАТ «АВС-Trans»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М2022_Васютченко.pdfкваліфікаційна робота2,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.