Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168356
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнікеєв, Володимир Володимирович-
dc.date.accessioned2024-12-12T13:18:42Z-
dc.date.available2024-12-12T13:18:42Z-
dc.date.issued2023-06-10-
dc.identifier.citationатестаційна робота бакалавра/ АнікеєвВ.В. - Дніпро 2023, 95с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168356-
dc.description.abstractОб’єкт розробки: кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі. Мета: створення кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі. У кваліфікаційній роботі бакалавра розроблена кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСИСТЕМА, МЕРЕЖА, ЛОКАЛЬНА МЕРЕЖА, МЕРЕЖЕВІ ЗАСОБИuk_UA
dc.titleКіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережіuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АнікеєвВВ_123-19-1_ПЗ.pdf4,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.