Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168360
Назва: | Інтелектуальна комп’ютерна система контролю виробничих процесів в Житомирській кондитерській фабриці “ЖЛ” на основі CoAP протоколу. |
Автори: | Гречен, Олексій Сергійович |
Ключові слова: | CoAP, комп’ютерна система |
Дата публікації: | 10-чер-2023 |
Бібліографічний опис: | атестаційна робота бакалавра/ Гречен О.С. - Дніпро 2023, 100с. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена інтелектуальна комп’ютерна система спрямована на для ефективного та швидкого реагування на технічні несправності в робочий зоні виробничих процесів. Датчики контролюють стан робочих приміщень, відеокамери слідкують за правильністю виконання процесів та станом приміщення. Також інтелектуальна комп’ютерна система забезпечує виконання функцій з об’єднання підрозділів у мережу, збір обробку та накопиченню інформації на серверах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168360 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГреченОС_123-20ск-1_ПЗ.pdf | 3,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.