Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168360
Назва: Інтелектуальна комп’ютерна система контролю виробничих процесів в Житомирській кондитерській фабриці “ЖЛ” на основі CoAP протоколу.
Автори: Гречен, Олексій Сергійович
Ключові слова: CoAP, комп’ютерна система
Дата публікації: 10-чер-2023
Бібліографічний опис: атестаційна робота бакалавра/ Гречен О.С. - Дніпро 2023, 100с.
Короткий огляд (реферат): Розроблена інтелектуальна комп’ютерна система спрямована на для ефективного та швидкого реагування на технічні несправності в робочий зоні виробничих процесів. Датчики контролюють стан робочих приміщень, відеокамери слідкують за правильністю виконання процесів та станом приміщення. Також інтелектуальна комп’ютерна система забезпечує виконання функцій з об’єднання підрозділів у мережу, збір обробку та накопиченню інформації на серверах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168360
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГреченОС_123-20ск-1_ПЗ.pdf3,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.