Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168377
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДворядкіна, Альона Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-12-14T06:35:51Z-
dc.date.available2024-12-14T06:35:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДворядкіна А. С. Удосконалення діяльності з державного нагляду (контролю) за суб’єктами господарювання (на прикладі Держпродспоживслужби України) : кваліфікаційна робота ступеня магістра / А. С. Дворядкіна. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168377-
dc.description.abstractПідготувка пропозицій щодо удосконалення діяльності з державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби України на основі запровадження програмно-цільових підходів та інформаційно-роз’яснювальної роботи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectДЕРЖАВНИЙ НАГЛЯД (КОНТРОЛЬ)uk_UA
dc.subjectРЕФОРМУВАННЯuk_UA
dc.subjectСУБ’ЄКТИ ГОСПОДАРЮВАННЯuk_UA
dc.subjectДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБАuk_UA
dc.subjectБЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВuk_UA
dc.subjectЗАХИСТ СПОЖИВАЧІВ НА ДЕРЖАВНОМУ КОРДОНІuk_UA
dc.subjectПЕРЕВІРКИuk_UA
dc.subjectПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВІ ПІДХОДИuk_UA
dc.subjectІНФОРМАЦІЙНО- РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТАuk_UA
dc.titleУдосконалення діяльності з державного нагляду (контролю) за суб’єктами господарювання (на прикладі Держпродспоживслужби України)uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дворядкіна_А_С_281м-22з-1 ІДУ.pdfКваліфікаційна робота ступеня магістра981,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.