Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168518
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧекурда, Інна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-12-16T21:11:47Z-
dc.date.available2024-12-16T21:11:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧекурда І. А. Удосконалення діяльності з державного нагляду та контролю (на прикладі Держспоживслужби України) : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І. А. Чекурда. – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168518-
dc.description.abstractОбґрунтовується доцільність запровадження стратегічного та проєктного підходів у процеси удосконалення діяльності Держпродспоживслужби Україниuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬuk_UA
dc.subjectДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯuk_UA
dc.subjectДЕРЖАВНИЙ НАГЛЯД (КОНТРОЛЬ)uk_UA
dc.subjectДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА УКРАЇНИuk_UA
dc.subjectСТРАТЕГІЯ РЕФОРМУВАННЯuk_UA
dc.subjectСТРАТЕГІЧНИЙ ТА ПРОЄКТНИЙ ПІДХОДИuk_UA
dc.titleУдосконалення діяльності з державного нагляду та контролю (на прикладі Держспоживслужби України)uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чекурда_І_А_281м-21з-5 ІДУ.pdfКваліфікаційна робота ступеня магістра1,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.