Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168735
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦупрова, Анастасія Максимівна-
dc.date.accessioned2024-12-27T09:55:01Z-
dc.date.available2024-12-27T09:55:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦупрова А. М. Кулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феномен : кваліфікаційна робота ступеня магістра / Цупрова Анастасія Максимівна. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – 123 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168735-
dc.description.abstractМета дослідження: вивчити процеси неологізації у сучасних масмедіа, виявити їхні основні характеристики та вплив на розвиток лексичного складу української мови. Одержані висновки та їх новизна полягає в системному аналізі механізмів творення та функціонування неологізмів у сучасному українському медіадискурсі, з акцентом на їхню роль у відображенні соціокультурних трансформацій. Результати дослідження можуть бути використані для укладання словників неологізмів, вивчення лексикології та медіалінгвістики, аналізу впливу нових лексичних одиниць на мовну свідомість, а також для дослідження соціокультурних змін через мову.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.titleКулінарний рецепт в українському художньому тексті як лінгвокультурний феноменuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ ЦУПРОВА А.М_.pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.