Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168858
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛяцька, Поліна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-12-30T20:45:30Z-
dc.date.available2024-12-30T20:45:30Z-
dc.date.issued2022-06-20-
dc.identifier.citationЛяцька П.С. Удосконалення технології очищення стічних вод ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»: Дипломна робота бакалавра / Ляцька П.С - Дніпро, 2022. - 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168858-
dc.descriptionТеоретичний розділ містить аналіз негативного впливу підприємств харчової промисловості на довкілля, а також аналіз існуючих методів очищення стічних вод. У практичному розділі наведена характеристика підприємства, технологія виробництва крохмалю кукурудзяного сирого.uk_UA
dc.description.abstractПояснювальна записка: 57 стор., 6 рис., 1 таблиця, 28 літературних джерел, 5 додатків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬuk_UA
dc.subjectЕКОЛОГІЧНА НЕБЕЗПЕКА СТІЧНИХ ВОДuk_UA
dc.titleУдосконалення технології очищення стічних вод ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»uk_UA
dc.title.alternativeУдосконалення технології очищення стічних вод ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ»uk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ляцька _на сайт.pdfЛяцька_бакалавр_101_2022873,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.