Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903
Назва: | Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень |
Інші назви: | Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень |
Автори: | Шестак, Артем Дмитрович |
Ключові слова: | КАВ’ЯРНЯ;ВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯ;ЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ |
Дата публікації: | 5-чер-2023 |
Видавництво: | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Шестак А.Д. Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень: Дипломна робота бакалавра / Шестак А.Д. - Дніпро, 2023. - 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: оцінка впливу на довкілля кав’ярень та розробка комплексу заходів щодо зниження негативного впливу. |
Опис: | У теоретичному розділі було проаналізовано фізико-географічні умови території, на якій розташована кав'ярня "Кав'ярня Пана Персидського". Досліджено негативний вплив на навколишнє середовище від кав'ярень. У практичному розділі розглядаються заходи щодо зменшення негативного впливу кав'ярень на навколишнє середовище. Також розглядаються варіанти використання основного виду відходів кав'ярень. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шестак_на сайт.pdf | Шестак_бакалавр_101_2023 | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.