Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903
Назва: Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень
Інші назви: Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень
Автори: Шестак, Артем Дмитрович
Ключові слова: КАВ’ЯРНЯ;ВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯ;ЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ
Дата публікації: 5-чер-2023
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Шестак А.Д. Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень: Дипломна робота бакалавра / Шестак А.Д. - Дніпро, 2023. - 61 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: оцінка впливу на довкілля кав’ярень та розробка комплексу заходів щодо зниження негативного впливу.
Опис: У теоретичному розділі було проаналізовано фізико-географічні умови території, на якій розташована кав'ярня "Кав'ярня Пана Персидського". Досліджено негативний вплив на навколишнє середовище від кав'ярень. У практичному розділі розглядаються заходи щодо зменшення негативного впливу кав'ярень на навколишнє середовище. Також розглядаються варіанти використання основного виду відходів кав'ярень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903
Розташовується у зібраннях:2022-2023 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шестак_на сайт.pdfШестак_бакалавр_101_20231,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.