Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169021
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостюк, Дар’я-
dc.date.accessioned2025-01-07T16:30:43Z-
dc.date.available2025-01-07T16:30:43Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169021-
dc.description.abstractПрактична цінність роботи полягає в тому, що отримані результати дозволяють оцінити вплив економічної ситуації на споживчий ринок. Дані про зміни цін на продуктові набори надають можливість адаптувати споживчу поведінку до подальших економічних процесів.uk_UA
dc.description.abstractМетоди дослідження: системний підхід, методи поворотних точок, метод рухомого та зваженого середнього, експоненційного згладжування та метод опорних векторів.uk_UA
dc.description.abstractМетою даної кваліфікаційної роботи є аналіз інфляційних показників, зокрема середніх цін на товари, послуги та продуктові набори в Україні, а також застосування моделей прогнозування для оцінки майбутніх змін вартості цих показників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСИСТЕМНИЙ АНАЛІЗuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectаналіз данихuk_UA
dc.subjectпрогнозuk_UA
dc.subjectPOWER BIuk_UA
dc.subjectчасовий рядuk_UA
dc.subjectточністьuk_UA
dc.titleАналіз інфляційних показників та прогнозування цін на продуктові набориuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2024-2025 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КостюкДаряДипломМаг124.pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.