Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169061
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Потапенко, Дмитро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-08T22:24:13Z | - |
dc.date.available | 2025-01-08T22:24:13Z | - |
dc.date.issued | 2023-12-24 | - |
dc.identifier.citation | Потапенко Д.О.Підвищення рівня екологічної безпеки підприємств харчової промисловості : Дипломна робота магістра / Потапенко Д.О. - Дніпро, 2023. - 105 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169061 | - |
dc.description | В теоретичному розділі надано стислу характеристику підприємства з виробництва молочних продуктів. Надано характеристику якісного складу стічних вод підприємств молочної галузі. Проаналізовані існуючі методи зниження рівня екологічної небезпеки скиду забруднених стічних вод. В дослідницькому розділі проаналізовано основні показники та параметри, що враховуються при проектуванні очисних споруд та обладнання для очищення стічних вод молочної галузі. В технологічному розділі обґрунтовано метод доочищення стічних вод від завислих речовин та органічних забруднень. Удосконалено технологічну схему очистки стічних вод підприємства молочної промисловості на основі їхнього доочищення методом фільтрування. | uk_UA |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка: 105 с., 23 рис., 8 табл., 5 додатків, 42 літературних джерела. Мета роботи: удосконалення технологічної схеми очистки стічних вод молокозаводу на основі їхнього доочищення методом фільтрування для зниження вмісту забруднюючих речовин до норм, що дозволяють скидати очищену воду в прилеглі водойми рибогосподарського призначення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | МОЛОКОЗАВОД | uk_UA |
dc.subject | СТІЧНІ ВОДИ | uk_UA |
dc.subject | ОРГАНІЧНІ ЗАБРУДНЕННЯ | uk_UA |
dc.title | Підвищення рівня екологічної безпеки підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Підвищення рівня екологічної безпеки підприємств харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Потапенко_на сайт.pdf | Потапенко_на сайт | 150,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.