Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169119
Назва: Удосконалення технології підготовки питної води
Інші назви: Удосконалення технології підготовки питної води
Автори: Бичкова, Ольга Олегівна
Ключові слова: ПИТНА ВОДА;ЗНЕЗАРАЖЕННЯ;ПОПЕРЕДНЯ АМОНІЗАЦІЯ;ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПИТНОЇ ВОДИ
Дата публікації: 24-чер-2024
Видавництво: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Бичкова О.О. Удосконалення технології підготовки питної води : Дипломна робота бакалавра / Бичкова О.О. - Дніпро, 2024. - 93 с.
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка: 93 с., 12 рис., 19 табл., 4 додатки, 50 літературних джерел. Мета роботи: удосконалення технології підготовки питної води шляхом впровадження методу хлорування з попередньою амонізацією, що дозволить отримати питну воду, якість якої буде відповідати вимогам ДСанПіН 2.2.4-171- 10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» та ДСТУ 7525:2014 «Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості».
Опис: У теоретичному розділі надано характеристику стану систем централізованого водопостачання. Оцінено якість води з джерел питного водопостачання. Проведено аналіз впливу якості питної води на стан здоров’я та умови проживання населення. Проаналізовано рівень небезпеки побічних продуктів хлорування у питній воді для живих організмів, зокрема, для людини. У технологічному розділі надано стислу характеристику об’єкту дослідження. Надано критичний аналіз існуючих методів і технологій знезараження питної води, вказано на їхні недоліки. Наведено результати вдосконалення технології підготовки питної води шляхом впровадження методу хлорування з попередньою амонізацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169119
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бичкова_на сайт.pdfБичкова_бакалавр678,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.