Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169197
Назва: | Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення рівня конкурентоспроможності компанії |
Автори: | Бойко Артема Ігоровича |
Ключові слова: | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО, ПРИБУТОК, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ, СТРАТЕГІЯ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ. |
Дата публікації: | чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – процес забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств в сучасних умовах господарювання. Предмет дослідження – теоретичні та методичні підходи з обґрунтування та прийняття управлінських рішень щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції виробничого підприємства. Мета роботи – обґрунтування і розробка практичних рекомендацій стосовно впровадження заходів, спрямованих на підвищення рівня конкурентоспроможності продукції виробничого підприємства, що позитивно вплине на результати його господарювання та імідж. Методи дослідження – узагальнення і систематизація, методи математичної статистики, кореляційний аналіз, графічний метод. Отримані результати. У першому розділі розкриті теоретичні основи обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємств. У другому розділі проведено аналіз та оцінку конкурентоспроможності ТОВ «Вільногірське скло». У третьому розділі розроблено та обґрунтовано управлінські рішення щодо формування конкурентоспроможності ТОВ «Вільногірське скло». Сфера практичного застосування результатів роботи – результати роботи можуть бути використані підприємствами для формування низки заходів, спрямованих на підвищення рівня конкурентоспроможності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169197 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Бойко.rar | 223,22 kB | Unknown | Переглянути/Відкрити | |
КР_ Бойко.docx | 44,57 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.