Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169198
Назва: Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення рівня конкурентоспроможності компанії
Автори: Бойко Артем Ігорович
Ключові слова: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО, ПРИБУТОК, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ, СТРАТЕГІЯ, ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ
Дата публікації: чер-2024
Опис: Об’єкт дослідження – процес забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств в сучасних умовах господарювання. Предмет дослідження – теоретичні та методичні підходи з обґрунтування та прийняття управлінських рішень щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції виробничого підприємства. Мета роботи – обґрунтування і розробка практичних рекомендацій стосовно впровадження заходів, спрямованих на підвищення рівня конкурентоспроможності продукції виробничого підприємства, що позитивно вплине на результати його господарювання та імідж. Методи дослідження – узагальнення і систематизація, методи математичної статистики, кореляційний аналіз, графічний метод. Отримані результати. У першому розділі розкриті теоретичні основи обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємств. У другому розділі проведено аналіз та оцінку конкурентоспроможності ТОВ «Вільногірське скло». У третьому розділі розроблено та обґрунтовано управлінські рішення щодо формування конкурентоспроможності ТОВ «Вільногірське скло». Сфера практичного застосування результатів роботи – результати роботи можуть бути використані підприємствами для формування низки заходів, спрямованих на підвищення рівня конкурентоспроможності.  
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169198
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_ Бойко.docx44,57 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
Диплом Бойко.rar223,22 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.