Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169404
Назва: | Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості |
Автори: | Горобець, Єлизавета Юріївна |
Ключові слова: | ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ;ОПТИМІЗАЦІЯ;ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ;НОРМА ПРИБУТКОВОСТІ;ФУДКОСТ;ЦІНА |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Горобець Є. Ю. Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості : кваліфікаційна дипломна робота. – Дніпро: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2022 – 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета і завдання дослідження. Доопрацювання методики оптимізаційної моделі яка б дала змогу в умовах сталої норми прибутковості, яка є різною для різних груп товарів, збільшити прибуток за рахунок перерозподілу цін у діяльності ТОВ «Італіан Бейкері». Конкретизація задач дослідження: 1. Розглянути теоретичні аспекти та методологію ціноутворення; 2. Провести аналіз показників прибутку та рентабельності об'єкта дослідження та виявити фактори, що впливають на зміну прибутку та рентабельності; 3. Розробити оптимізаційну модель рівноважних цін в умовах декількох норм прибутковості. Оцінити ефективність моделі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169404 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
051_Горобець_Диплом повний.pdf | кваліфікаційна робота | 3,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
051_Горобець_Диплом ознайомчий фрагмент.pdf | ознайомчий фрагмент | 870,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.