Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169404
Назва: Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості
Автори: Горобець, Єлизавета Юріївна
Ключові слова: ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ;ОПТИМІЗАЦІЯ;ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ;НОРМА ПРИБУТКОВОСТІ;ФУДКОСТ;ЦІНА
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Горобець Є. Ю. Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості : кваліфікаційна дипломна робота. – Дніпро: Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2022 – 86 с.
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання дослідження. Доопрацювання методики оптимізаційної моделі яка б дала змогу в умовах сталої норми прибутковості, яка є різною для різних груп товарів, збільшити прибуток за рахунок перерозподілу цін у діяльності ТОВ «Італіан Бейкері». Конкретизація задач дослідження: 1. Розглянути теоретичні аспекти та методологію ціноутворення; 2. Провести аналіз показників прибутку та рентабельності об'єкта дослідження та виявити фактори, що впливають на зміну прибутку та рентабельності; 3. Розробити оптимізаційну модель рівноважних цін в умовах декількох норм прибутковості. Оцінити ефективність моделі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169404
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
051_Горобець_Диплом повний.pdfкваліфікаційна робота3,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
051_Горобець_Диплом ознайомчий фрагмент.pdfознайомчий фрагмент870,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.