Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169623
Назва: | Аналіз факторів зовнішнього впливу на поведінку споживачів товарів повсякденного попиту |
Автори: | Кирпи, Віталій |
Ключові слова: | ПОВЕДІНКА СПОЖИВАЧІВ, СПОЖИВЧИЙ ПОПИТ, КАТЕРИНОСЛАВХЛІБ, ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ, ТОВАР ПОВСЯКДЕННОГО ПОПИТУ, МАРКЕТИНГОВЕ ПРОСУВАННЯ. |
Дата публікації: | 28-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі здійснено аналіз маркетингової діяльності підприємства, що функціонує на ринку товарів повсякденного попиту. Також було досліджено внутрішнє середовище підприємства, включаючи його сильні та слабкі сторони, та зовнішнє середовище, зокрема можливості та загрози. Об’єкт дослідження – процес вивчення факторів зовнішнього впливу на поведінку споживачів товару повсякденного попиту та використання їх у практичній маркетингової діяльності підприємства на ринку Метою бакалаврської кваліфікаційної роботи є дослідження факторів зовнішнього впливу на поведінку споживачів товару повсякденного попиту та відповідне вдосконалення маркетингової діяльності підприємства. Положення, що захищаються: дослідження поведінки споживачів при купівлі товарів повсякденного попиту дозволили визначити, що на формування ставлення до торговельної марки та вибір хлібобулочних виробів впливають як особисті фактори, так і зовнішня маркетингова діяльність компанії. Висновки та пропозиції щодо розвитку об’єкта дослідження стосуються вдосконалення методів, процедур і механізмів визначення комплексного впливу зовнішніх факторів та маркетингових стратегій на поведінку споживачів хлібобулочних виробів. У роботі застосовано такі методи дослідження: статистичний метод анкетування, метод експертних оцінок, SWOT-аналіз. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169623 |
Розташовується у зібраннях: | Захист у 2023-2024 навчальному році |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна_робота_бак_Кирпа_В_В.pdf | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.