Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169628
Назва: | Розробка програми просування еко-товарів на споживчому ринку |
Автори: | Легка, Юлія |
Ключові слова: | ЕКО-ТОВАРИ, ПРОСУВАННЯ, МАРКЕТИНГ, СПОЖИВЧИЙ РИНОК, МАРКЕТИНГОВЕ СЕРЕДОВИЩЕ |
Дата публікації: | 28-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність на роздрібному ринку еко-товарів. Предметом кваліфікаційної роботи є методи та інструменти маркетингового просування еко-товарів в умовах невизначеності споживчих ринків. Метою дослідження є вивчення теоретичних основ проблеми та розробка програми маркетингового просування еко-товарів на роздрібному ринку. Для досягнення зазначеної мети було поставлено та вирішено наступні завдання: – дослідити теоретичні основи щодо застосування маркетингових методів для просування еко-товарів на споживчому ринку; – визначити маркетингові проблеми типового підприємства, що спеціалізується на продажах еко-товарів, яким є «The Blub»; – розробити програму маркетингових заходів, що підкріплює просування еко-товарів (на прикладі шоперів) на роздрібному ринку Положення, що захищаються. В умовах системної ринкової кризи через війну виробничому підприємству необхідно розробити нову модель просування еко-товарів на споживчому ринку Методи дослідження. В роботі використовувався широкий набір маркетингових методів дослідження, зокрема експертна оцінка, опитування, для збору первинної маркетингової інформації; РЕST-, IFAS-, EFAS-, SWОТ-аналізи, сегментація та інші. Інформаційна база. Для дослідження було використано такі джерела інформації, як законодавство України, наукові праці з еко-маркетингу, матеріали періодичної преси, що стосуються тематики ринків еко-товарів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169628 |
Розташовується у зібраннях: | Захист у 2023-2024 навчальному році |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДП Легка пдф.pdf | 1,91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.