Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПолюхов, Артем-
dc.date.accessioned2025-03-01T19:10:32Z-
dc.date.available2025-03-01T19:10:32Z-
dc.date.issued2024-06-28-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169640-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність ТОВ «МОВА І КО», а також проведено аналіз внутрішнього (сильні та слабкі сторони) та зовнішнього середовища (можливості та загрози) підприємства. Проведено маркетингове дослідження споживчого сприйняття бренду ТОВ «МОВА І КО» з метою визначення основних проблемних зон у сприйнятті бренду та розробки рекомендацій щодо їх усунення. Мета роботи – дослідження споживчого сприйняття бренду ТОВ «МОВА І КО» та розробка рекомендацій щодо його покращення. Об’єкт дослідження – процес споживчого сприйняття брендингу, що включає в себе формування і розвиток уявлень споживачів про бренд, їх емоційні та раціональні реакції на бренд, а також взаємодію з брендом в умовах конкурентного ринку. Предмет дослідження – практичні аспекти споживчого сприйняття бренду ТОВ «МОВА І КО», такі як емоційні асоціації, рівень лояльності, фактори, що впливають на купівельні рішення, та способи комунікації, що використовуються для формування позитивного іміджу бренду. Сфера використання результатів дослідження – підприємства в сфері роздрібної торгівлі та послуг, зокрема ТОВ «МОВА І КО», де можуть бути запроваджені основні рекомендації з удосконалення маркетингової діяльності та підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку. Положення, що захищаються у даній кваліфікаційній роботі, полягають у значущості запропонованих результатів маркетингового дослідження; рекомендацій щодо вдосконалення діяльності ТОВ «МОВА І КО» на ринку. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень, маркетингового ціноутворення, науковими студентськими роботами з маркетингу. Результати роботи можуть бути використані на підприємствах роздрібної торгівлі та послуг України. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у створенні додаткових можливостей для підприємств роздрібної торгівлі та послуг, щодо залучення споживачів та покращення сприйняття бренду. В результаті виконання роботи було встановлено, що ТОВ «МОВА І КО» має потенціал для покращення споживчого сприйняття бренду шляхом удосконалення стратегії комунікації та підвищення якості обслуговування. У роботі використано такі методи досліджень: системний підхід, методи порівняльного аналізу та синтезу, статистичний метод, метод опитування, метод фокус-груп, метод спостереження, графічна візуалізація, абстрактно-логічний метод.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСПОЖИВЧЕ СПРИЙНЯТТЯ, БРЕНДИНГ, ТОВ «МОВА І КО», МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, СТРАТЕГІЯ КОМУНІКАЦІЇ, АНАЛІЗ РИНКУ, IFAS- АНАЛІЗ, EFAS-АНАЛІЗ, SWOТ- АНАЛІЗ.uk_UA
dc.titleМаркетингові дослідження споживчого сприйняття брендингуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Захист у 2023-2024 навчальному році

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
045ffa70dacd759c.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.