Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1855
Назва: МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ БІЛКА В МОЛОЦІ
Автори: Шнурко, К.I
Ключові слова: рефрактометричний метод;белок;метод формольного титрування;колориметричний метод
Дата публікації: 2013
Видавництво: ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ"
Бібліографічний опис: Шнурко К.І. Методи визначення кількості білка в молоці / К. І. Шнурко // V Всеукраїнська конференція "ІТБтаЗ" - 04 квітня 2013 р. – Дніпропетровськ : ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2013.
Короткий огляд (реферат): В даній статті розглянуто такі методи для визначення кількості білків в молоці: рефрактометричний метод, колориметричний метод та метод формольного титрування. Розглянуті прилади, які використовуються в даних методах. Розглянуто принцип роботи електронного ультразвукового аналізатора молока «Кальварія – 2».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1855
Розташовується у зібраннях:V Всеукраїнська конференція "ІТБтаЗ" - 04 квітня 2013 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
milk suggar.pdf169,25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.