Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1973
Назва: Програма та методичні вказівки до виконання дипломного проекту спеціаліста за фахом 7.090301 “Розробка родовищ корисних копалин” і спеціалізацією «Технологія акумулювання та транспортування газу»
Автори: Коровяка, Є. А.
Федоренко, Е. А.
Астахов, В. С.
Ключові слова: дипломний проект;пояснбвальна записака
Дата публікації: 12-чер-2013
Бібліографічний опис: Програма та методичні вказівки до виконання дипломного проекту спеціаліста за фахом 7.090301 “Розробка родовищ корисних копалин” і спеціалізацією «Технологія акумулювання та транспортування газу» / Упоряд. : Є. А. Коровяка, Е. А. Федоренко, В. С. Астахов. – Д. : НГУ, 2010. – 24 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дипломного проектування: підтвердити уміння студента проектувати технологічні системи підземного видобутку корисних копалин з втіленням конкретних технологічних пропозицій евристичного характеру на підґрунті фундаментальних, інженерних та теоретичних знань у галузі розробки родовищ корисних копалин, охорони праці та економіки підприємства, що відповідають кваліфікаційному рівню спеціаліста.
Опис: Мета дипломного проектування: підтвердити уміння студента проектувати технологічні системи підземного видобутку корисних копалин з втіленням конкретних технологічних пропозицій евристичного характеру на підґрунті фундаментальних, інженерних та теоретичних знань у галузі розробки родовищ корисних копалин, охорони праці та економіки підприємства, що відповідають кваліфікаційному рівню спеціаліста.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/1973
Розташовується у зібраннях:Кафедра транспортних систем та енергомеханічних комплексів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DP_tatg.pdf585,27 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.