Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/21640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвистун, І. В.-
dc.date.accessioned2014-10-24T08:53:14Z-
dc.date.available2014-10-24T08:53:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСвистун І. В. Ефективність стимулювання і мотивації інноваційної праці на підприємстві харчової галузі / І. В. Свистун // Економіка підприємства : 1-ша всеукраїнська наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених, 18-19 грудня, 2012 : матеріали. - Д. : НГУ, 2013. – С. 81-84.en
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/21640-
dc.language.isouken
dc.publisherВидавництво ДВНЗ "НГУ"en
dc.relation.ispartofseries;CD47-
dc.relation.ispartofseries;NTB453789-
dc.subjectінноваційна діяльністьen
dc.subjectинновационная деятельностьen
dc.subjectмотивацияen
dc.subjectмотиваціяen
dc.subjectпідприємство харчової промисловостіen
dc.subjectпредприятие пищевой промышленностиen
dc.subjectстимулированиеen
dc.subjectстимулюванняen
dc.titleЕфективність стимулювання і мотивації інноваційної праці на підприємстві харчової галузіen
dc.typeArticleen
dc.identifier.udk658en
Розташовується у зібраннях:Матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. та молодих вчен., 18–19 груд. 2012 р., м. Дніпропетровськ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81-84.pdf350,48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.