Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/3709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопкова, Т. О.-
dc.date.accessioned2014-06-19T12:00:51Z-
dc.date.available2014-06-19T12:00:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПопкова Т. О. Теоретичні підходи до визначення поняття «якість»// Шляхи підвищення економічної ефективності в умовах реформ : досвід розвинутих та перехідних економік. – 2013. – С. 45-46en
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/3709-
dc.description.abstractЗначення якості постійно зростає у зв’язку із розвитком технологій виробництва і потреб людини. Саме тому вимоги до якості є визначальними у забезпеченні конкурентоспроможності продукції і підприємства в цілому. Найбільш відомими дослідниками проблем якості є Демінг Е., Джуран Д., Кросбі Ф, Фейгенбаум А., Ісікава К., Тагучі Г., Еванс Д. Р., Шаповал М.І., Басовський Л.Е., Окрепілов В. В., Тищенко О.М., Мазур І.І., Макогон Ю.В. та інші. В залежності від мети використання і розгляду якості до її основних аспектів можна віднести наступні [2]: філософський аспект, згідно з яким якість означає суттєву визначеність об’єкту, що розглядається, завдяки якій він стає специфічним і відрізняється від іншого об’єкту; соціальний аспект якості, що пов’язують із відношенням суб’єкту або суспільства в цілому до об’єкту, що вивчається; з технічної позиції якість пов’язують із кількісними та якісними змінами об’єкту дослідження.en
dc.language.isouken
dc.publisherВидавництво НГУen
dc.relation.ispartofseriesМатеріали конференції;СD102-
dc.subjectІЕП НАН Україниen
dc.subjectПідвищення ефективності діяльності підприємствen
dc.titleТеоретичні підходи до визначення поняття «якість»en
dc.typeArticleen
dc.identifier.udkУ527en
Розташовується у зібраннях:ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ В УМОВАХ РЕФОРМ: досвід розвинутих та перехідних економік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
45-46.pdf242,81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.