Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/961
Назва: Наукові здобутки дослідника Півдня України професора А. В. Бойка та його учнів
Автори: Швидько, Г. К.
Ключові слова: Швидько Г. К.;наукові здобутки;професор Бойко А. В.
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Швидько Г. К. Наукові здобутки дослідника Півдня України професора А. В. Бойка та його учнів / Г. К. Швидько //Історія і культура Придніпров'я: Невідомі та маловідомі сторінки: Науковий щорічник.-Дніпропетровськ:НГУ,2012.-Вип. 9.– С. 194-195.– Рец. на кн.: Наукова школа професора А.В. Бойка: персоналії та доробок. - Запоріжжя: Тандем, 2011. - 374 с.
Короткий огляд (реферат): Нехарактерна для оцінки сучасного стану розвитку вітчизняної історичної науки праця, що недавно з’явилася на світ у запорізькому видавництві «Тандем» накладом 300 примірників, привернула нашу увагу через обставини зв’язку її змісту з нашим краєм та неординарність теми і композиції матеріалу. В природничих і технічних науках поняття «наукова школа» утвердилося досить давно і часто вживається по відношенню до сучасних колективів, які розробляють важливу проблематику під організаційним і науковим керівництвом лідера – визначного вченого.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/961
Розташовується у зібраннях:ІКПНМС, 2012 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf266,14 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.