Управління персоналом в органах публічної влади - Серьогін, С. М.; Бородін, Є. І.; Комарова, К. В.; Липовська, Н. А.; Тарасенко, Т. М. (ДРІДУ НАДУ, 2019)
У навчальному посібнику розглянуто теоретичні аспекти управління персоналом в органах державної влади, що посідає чільне місце у системі підготовки управлінців нового покоління. Розкрито суттєві аспекти управління персоналом: методологію, систему, стратегічне управління персоналом, планування роботи з персоналом, управління розвитком та поведінкою персоналу організації, оцінювання результатів його діяльності, планування та розвиток кар’єри на державній службі, мотивація персоналу, формування та розвиток корпоративної культури, управління командами.
Keywords: управління персоналом; кадрова політика; соціальна адаптація; професійна компетентність; мотиваційна система