Обґрунтування управлінських рішень у сфері удосконалення системи управління персоналом підприємства - Матюхін Євгеній Віталійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування управлінських рішень у сфері удосконалення системи управління персоналом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій у сфері удосконалення системи управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено основи формування системи управління персоналом; досліджено організаційно-економічні та психологічні аспекти управління персоналом в умовах кризи; визначено особливості управління персоналом підприємств з урахуванням принципів сталого розвитку; надано загальну характеристику діяльності ТОВ «СКАЙ-ЕНЕРДЖИ»; проведено аналіз факторів конкурентного середовища, що впливають на діяльність ТОВ «СКАЙ-ЕНЕРДЖИ»; проаналізовано фінансово-економічні показники діяльності ТОВ «СКАЙ-ЕНЕРДЖИ»; обґрунтовано необхідності трансформації функцій управління персоналом з використанням Digital-технологій у ТОВ «СКАЙ-ЕНЕРДЖИ»;впроваджено удосконалену систему управління персоналом ТОВ «СКАЙ-ЕНЕРДЖИ» та оцінено її ефективності.
Substantiation of managerial decisions in the field of improving an enterprise personnel management system
Матюхін Є.В. Обґрунтування управлінських рішень у сфері удосконалення системи управління персоналом підприємства / Є.В. Матюхін– Д. : НТУ «ДП», 2025. – 65 с.
Keywords: ПЕРСОНАЛ; СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; СТАЛИЙ РОЗВИТОК; ФУНКЦІЇ УПРАВЛІННЯ