Алгоритмічні моделі формоутворення поверхонь кругових зубців конічної шестерні - Болкарьов Максима (My University, 2022)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем