Фінансове забезпечення інноваційного розвитку регіонів України - Доценко, О. Ю. (Видавництво НГУ, 2012)
Інноваційна діяльність в України та її регіонах потребує ефективного фінансового забезпечення, тому що в умовах кризи гостро встає питання пошуку джерел фінансування регіональних інноваційних проектів з метою їх подальшого ефективного впровадження, активізації інноваційної діяльності, що в свою чергу вплине на підвищення рівня соціально-економічно розвитку регіонів.
Keywords: інноваційний розвиток; фінансове забезпечення