Оцінка ролі занять фізичною культурою і спортом у повсякденному житті старшокласників - Чепіль, М. В. (My University, 2013)
Напрямками реалізації змісту освітньої програми «Здоров’я і фізична культура» є формування засад для всебічного розвитку учнів; підвищення рівня фізичної підготовленості, формування і поліпшення основних життєвоважливих рухових навичок, умінь та пов’язаних із ними знань; підготовка до повноцінного життя в природних, техногенних та соціальних умовах; до безпечної трудової діяльності та надання першої допомоги
Keywords: оздоровча фізична культура; фізичне фиховання; повсякденне життя; старшокласник; оздоровительная физическая культура; физическое воспитание; ежедневная жизнь; старшеклассник