УДОСКОНАЛЕННЯ АЛГОРИТМУ ІДЕНТИФІКАЦІЇ НЕБАЖАНОГО ВТОРГНЕННЯ В ЛОКАЛЬНУ МЕРЕЖУ В УМОВАХ НЕДОСТАТНЬОЇ ІНФОРМАЦІЇ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ТЕХНОЛОГІЙ OLAP - Маркова, О.О.; Желдак, Т.А. (ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «НАЦІОНАЛЬНИЙ ГІРНИЧИЙ УНІВЕРСИТЕТ» , ТОВ «САЛВЕЙ», 2012)
В роботі обґрунтовано застосування методів класифікації видів з’єднань, що встановлюються локальною комп’ютерною мережею із глобальною мережею на “нормальні” та “небезпечні”. Також систематизовано множину ознак потенційно небезпечних комп’ютерних з’єднань для ідентифікації типу несанкціонованого вторгнення. Як результат - покращено ефективність алгоритму класифікації типів небезпечних комп’ютерних з’єднань для запобігання несанкціонованого вторгнення з використанням технологій OLAP.