Еволюція інституціональних та організаційних форм регулювання конкуренції - Гаркуша, Володимир Валерійович (Економічний вісник НГУ, 2007)
У даній статті аналізується еволюція інституціональних та організаційних форм конкурентної політики у світовій практиці та можливість врахування світового досвіду в умовах України.In given article evolution institutional and organizational forms of competitive policy in a world practice and an opportunity of the account of world experience in conditions of Ukraine is analyzed.