Розробка графічного редактору для зменшення кольорової палітри та контролю лініатури - Гатило Ірина Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Гатило Ірини Сергіївни академічної групи 126-21з-1 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – розробка графічного редактора для зменшення колірної палітри та контролю лініатури растрових зображень з метою підвищення якості їхнього друку.
Keywords: лініатура; глибина кольору; растрове зображення; гістограма; обробка зображень; rgb