«Дослідження автоматизованого технологічного процесу виготовлення деталі «Корпус» та контрольно-вимірювальних операцій засобами CAI системи» - Моцух Дмитро (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем